Valmennus ja koulutus

Miten sinä pysyt ajantasalla ja kilpailukykyisenä jatkuvasti muuttuvassa viestinnän ja markkinoinnin maailmassa? Me autamme sinua kouluttamalla, valmentamalla ja opastamalla. Käytännöllisimmät alan koulutukset löydät ylläpitämästämme True.fi -palvelusta.

Koulutus Työsi on jatkuvassa muutoksessa. Se työtapa tai tekniikka ja strategia, mikä toimii viestinnässä ja markkinoinnissa vielä tänään, ei välttämättä tuota ollenkaan tuloksia enää huomenna.

Kuinka pidät oman osaamisesi jatkuvasti hyvässä iskussa? Taika tarjoaa sinulle ja organisaatiollesi täsmäkohdennettuja koulutuksia, joilla ratkaiset käytännön ongelmia viestinnässä ja markkinoinnissa.  Koulutuksemme räätälöidään juuri sinulle ja kollegoillesi sopiviksi. Huomioimme koulutuksen sisällöissä myös aina huolellisesti organisaatiosi ja sen toimialan erityispiirteet.

Koulutamme muun muassa:

  • erilaisten sosiaalisen median kanavien käytöstä ja hyödyntämismahdollisuuksista (esim. asiantuntija somessa, johtoryhmän someymmärrys, some ja mediasuhteet, somesta potkua asiakaskokemukseen ja arvonluontiin)
  • verkkokirjoittamisesta ja bloggauksesta
  • mediaviestinnästä ja toimittajayhteistyöstä
  • kriisiviestinnästä ja maineenhallinnasta

True.fi: Viestinnän ja markkinoinnin parhaat artikkelit ja koulutukset

Tarvitsetko koulutusta viestintään, markkinointiin tai someen liittyen? True.fi on koulutuspalvelu, joka tarjoaa sinulle tuota kaikkea. Se on Viestintäpalvelu Taika Oy:n ylläpitämä palvelu, jossa julkaistaan viestintään ja markkinointiin liittyviä hyödyllisiä artikkeleita sekä esitellään ja välitetään alan koulutuksia, tietoiskuja ja seminaareja. Palvelun sisällöt tuottaa Taika, mutta yhä suurempi osa palvelun hyödyllisistä ja käytännönläheisistä koulutuksista on muiden kuin Taikan itsensä järjestämiä. True.fi:n avulla pidät oman osaamisesi huippukunnossa ja kykenet vastaamaan paremmin kaikkiin tulevaisuuden haasteisiin.

Tutustu True.fi:n koulutustarjontaan osoitteessa www.true.fi.