Vuoden vaihtuminen on startannut innostavissa merkeissä ja tuttu sanonta ”Uusi vuosi, uudet kujeet” osuu juuri nyt mainiosti toiminimellä operoineen Viestintäpalvelu Scribo & Consuliten toimintaan. Uuden edessä ei kuitenkaan jännitä. Olemme Kain kanssa luottotiimi jo ennestään.

Viestintäpalvelu Scribo & Consuliten perustajana ja viestinnäntekijänä olen vuoden 2018 kunniaksi astunut henkilökohtaisella yrittäjäurallani toiminnan seuraavalle tasolle, kun perustin yhteisen osakeyhtiön pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Kai Tarkan kanssa.

Olemme Kain kanssa tunteneet jo parikymmentä vuotta. Olemme kulkeneet samansuuntaista polkua melkoisen matkan sitten 1990-luvun puolivälin, jolloin hän valitsi minut Sitran viestintäpäällikkönä tekemään gradutyöntekijänä tutkimusta kyseisen organisaation sisäisen viestinnän toimivuudesta. Oi noita aikoja!

Viimeksi kuluneiden 4 vuoden aikana olemme tehneet yhdessä erityisesti kriisiviestinnän koulutuksia. Viime syksyn Kai auttoi minua taklaamaan aikaongelmaani kirjoittamalla juttuja Scribon asiakkaille alihankintana. Kiitos siitä hänelle, sillä muuten olisi tämän yrittäjänaisen perhe ollut äidin kanssa kovin vähän.

Muuttuuko mikään vai mitä nyt sitten?

Scribon asiakkailleni toiminta jatkuu kuten tähänkin asti. Paitsi, että apumme viestinnän arkitekemisessä on luonnollisesti entistä ehompaa ja voimme auttaa enemmän kuin ennen, koska nyt meitä on yhden sijasta kaksi. Taika tuottaa sisältöjä moneen kanavaan printistä verkkoon ja someen, suunnittelee, strategioi ja sparraa. Taika pyörittää jatkossa myös Kain bisnekseemme mukanaan tuomaa True-palvelua. Sen kautta markkinoimme sekä Taikan ja Truen omia että muiden tarjoamia markkinointiviestinnän koulutuksia ammattilaisille.

Laskuttajan nimen ja pankkiyhteystietojen muutos on varmaankin konkreettisin juttu. Scribon tuttu verkkosivuosoite viestintapalvelu.fi siirtyi Taikan käyttöön ja sähköpostitkin pelittävät tutulla etunimi.sukunimi@viestintapalvelu.fi -osoitteistolla. Yhteydenpito ei siis katkea kadonneisiin yhteystietoihin.

Mistä tulee Taika…

Taika yhdistää kaksi viestinnäntekijää. Onhan siinä jotain maagista oltava?

No, paljastettakoon heti, että yrityksemme nimi on luonteva yhdistelmä etunimistämme, jossa i-kirjain keskellä sulauttaa ammattilaiset sujuvasti toisiinsa. Muuten tekemisessämme ei sinänsä ole kummempaa taianomaisuutta. Tai no, kun kaksi monitoimiosaajaa lyö bisneshynttyyt yhteen, niin täytyyhän siitä syntyä jotain ihmeellisempää – tai ainakin entistä parempaa!

Sen näyttää alkanut vuosi ja asiakkaidemme palaute. Kuuluillaan siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.