Konsultointi ja strategiat

Pitäisikö sinun saada viestinnästäsi enemmän tuloksia? Mietitkö, mitä voisi tehdä toisin? Me autamme sparraammaan nykyistä malliasi, avaamme ajatuksia uudelle sekä ohjaamme sinua tekemään merkityksellistä viestintää, jolla on vaikutusta.

Strategia_Taika
Niinpä niin  – mikä on tavoitteesi? Entä strategiset lähtökohtasi ja kuinka viestintä voi niitä tukea? Mitä tarvitset tehokkaan viestinnän toteuttamiseen? Aina tämä ei ole selvää. Siksi Viestintäpalvelu Taikan asiantuntija on sinulle juuri oikea kumppani, joka osaa sparrata epäselvässä tai jopa jumiutuneessa tilanteessa ja rohkaisee miettimään uusia tulokulmia viestintään. Konsultointimme syvin olemus ja parhaat tulokset tulevat esiin, kun teemme varsinaisia käytännön muutostöitä kanssasi ja viemme prosessin loppuun asti tukenasi.

Tarvitsetko viestintästrategian tai vuosisuunnitelman?

Jokaisella organisaatiolla, pienellä tai isolla, on syytä olla viestintästrategia. Muuten viestintä on vain sarja irrallisia toimenpiteitä, joita tehdään pahimmillaan kovalla kiireellä ja ilman jatkumoa.  Viestintästrategia johdetaan aina suoraan yrityksesi liiketoiminnan tavoitteista. Se tukee sinun ja yrityksesi päivittäistä viestintää antamalla käyttöösi aidon yritystarinan ja toimivat pääviestit. Viestintästrategiassa määritellään viestintäsi tavoitteet, kohderyhmät ja kanavat sekä miten tuloksellisuutta mitataan.  Asiakkaidesi, kumppaneidesi ja juuri sinulle tärkeiden sidosryhmien luottamus kasvaa, kun kaikki viestintään liittyvät asiat ovat linjassa toisiinsa. Hyvä viestintästrategia vahvistaa ja kirkastaa myös brändisi.