Konsultointi ja strategiat

Pitäisikö sinun saada viestinnästäsi enemmän tuloksia? Mietitkö, mitä voisi tehdä toisin? Me autamme sinua, avaamme ajatuksia uudelle sekä ohjaamme sinua tekemään merkityksellistä viestintää, jolla on vaikutusta.

Strategia_Taika
Niinpä niin  – mikä on tavoitteesi? Entä strategiset lähtökohtasi ja kuinka viestintä voi niitä tukea? Mitä tarvitset tehokkaan viestinnän toteuttamiseen? Aina tämä ei ole selvää. Siksi Viestintäpalvelu Taikan asiantuntija on sinulle juuri oikea kumppani. Hän osaa kuunnella ja sparrata sinua sekä rohkaisee miettimään uusia tulokulmia viestintään. Suunnittelemme muutokset yhdessä, teemme viestintää kanssasi käytännössä ja viemme strategiaprosessin alusta loppuun saakka.

Tarvitsetko viestintästrategian tai vuosisuunnitelman?

Jokaisella organisaatiolla, pienellä tai isolla, on syytä olla viestintästrategia. Muuten viestintä on vain sarja irrallisia toimenpiteitä, joita tehdään pahimmillaan sattumanvaraisesti, kovalla kiireellä ja ilman jatkumoa.  Viestintästrategia johdetaan aina suoraan yrityksesi liiketoiminnan tavoitteista. Se tukee sinun ja yrityksesi päivittäistä viestintää. Viestintästrategia jalkauttaa yritystarinasi ja nivoo pääviestisi osaksi joka päiväistä toimintaasi. Siinä määritellään viestintäsi tavoitteet, kohderyhmät ja kanavat sekä miten tuloksellisuutta mitataan.  Asiakkaidesi, kumppaneidesi ja juuri sinulle tärkeiden sidosryhmien luottamus kasvaa, kun kaikki viestintään liittyvät asiat ovat linjassa toisiinsa. Hyvä viestintästrategia vahvistaa ja kirkastaa myös brändisi.