Tekstit ja sisällöt

Teemme juuri sinulle sopivat tiedotteet, lehtijutut, case-tarinat, esitteet, FB:n statuspäivitykset, viikon twiitit tai mitä tahansa sisältötarpeita sinulla onkin. Sähköiseen tai painettuun mediaan. Taika tekee kirjaimista enemmän kuin sanoja.

Onko sinulla tarve saada sisältöä www-sivuille, videon käsikirjoitus, tekstiä esitteeseen, vuosikertomukseen, tiedotteeseen, lehtiartikkeliin tai uutiskirjeeseen? Me Viestintäpalvelu Taikassa autamme sinua kertomaan asiat niin, että viestisi menevät perille ja asiakkaasi ymmärtävät ne.

Mietitkö ehkä, minkä kanavan kautta saat parhaat tulokset? Me autamme sinua valitsemaan parhaimmat keinot, jotta saat sanomasi perille. Monikanavaisesti tai yksittäisinä viestintätekoina. Tuotamme sisältöjä oikealla tavalla räätälöityinä juuri niihin kanaviin, joista sinun asiakkaasi tai henkilöstösi viestisi huomaavat.

Tarvitsetko säännöllistä sisällöntuotantoa? Voimme ottaa hoitoomme henkilöstö- tai asiakaslehtesi. Teemme sinulle säännöllisesti ilmestyvät uutiskirjeesi. Aiheet ja teemat päätämme aina yhdessä, sisältöjen tuottamisesta ja julkaisemisesta vastaa Taika sinun puolestasi. Teemme myös sosiaalisen median sisältöjä ja seuraajahallintaa. Tällä hetkelläkin toteutamme ja tuotamme erilaisia sisältöjä someen ja hallinnoimme useamman asiakkaamme FB-, Instagram-, Twitter- ja LinkedIn -tilejä.

Kaipaako viestintäsuunnitelmasi päivitystä? Onko sinulla jo strategia sisältömarkkinointiisi? Entä muu tarve? Olemme apunasi myös muissa kuin sisältöön liittyvissä asioissa, sillä Taikan verkostosta löytyy kumppaneita kaikenlaisen viestinnän toteutukseen. Olemme aktiivisesti apunasi vaikkapa verkkosivuprojekteissasi tai videoidesi tuotannoissa. Jos haluat tehdä vaikka koko illan elokuvan, niin sekin kyllä järjestyy tarvittaessa.