Meistä

Viestintäpalvelu Taikan tavoite on aina tyytyväinen asiakas, joka haluaa käyttää palvelua uudelleen ja suosittelee osaamistamme myös eteenpäin.

Meillä kaikilla on näkemys siitä, kuinka asiat sujuisivat paremmin. Viestinnässä erityisesti! Siksi arvomme 1) uskalla innostua, 2) kumppanuus ja 3) kunnioitus näkyvät vahvasti yrityksemme toiminnassa.  Arvomme näkyvät niin yhteistyössämme kanssasi, mutta myös niissä projekteissa, joissa on mukana verkostokumppaneitamme. Meillä kaikilla on sama lähtökohta tekemisessämme, jotta sinä saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että perehdymme toimintaasi, rohkaisemme ja rohkaistumme toiminnastasi ja arvostamme sitä, mitä olemme kanssasi tekemässä.

Keitä olemme?

Viestinnäntekijä Tia Härkönen

Viestintäpalvelu Taikan toinen osakas ja toimitusjohtaja Tia Härkönen on toiminut viestinnän ja markkinoinnin parissa koko työuransa niin TV-toimittajana, ammattilehden päätoimittajana, viestinnän asiantuntijana, tiedottajana kuin viestintä- ja markkinointipäällikkönä. Kokemusta on yli 25 vuoden aikana kertynyt monelta toimialalta, kuten rahoituksesta, metsäteollisuudesta, logistiikasta, IT-sektorilta sekä ravintola- ja kiinteistöpalveluista. Myös erilaiset organisaatiot ovat tuttuja valtiotieteen maisterille, joka on työskennellyt niin julkishallinnon, pk-yrityksen, yhdistyksen kuin suurten globaalien yritysten palveluksessa. Kurkkaa Tian taustoja vaikkapa LinkedInissä tai tule tutuksi Twitterissä @TiaHarkonen.

Viestintämuotoilija Kai Tarkka

Taikan osakas ja hallituksen puheenjohtaja Kai Tarkka on kokenut viestinnän ja markkinoinnin osaaja, joka on työskennellyt muun muassa viestintäpäällikkönä, päätoimittajana, kouluttajana ja valmentajana. Sisältöjen tekeminen ja toimitustyö ovat Kaille tuttuja monesta eri näkökulmasta, joten hän hallitsee suvereenisti sekä sisältömarkkinoinnin että journalismin kiemurat. Mediasuhteissa on välttämätöntä mediamaailman hyvä tuntemus. Niinpä Kai seuraa mediamaailmaa jatkuvasti lähes kaikkien mahdollisten kanavien kautta.

Löydät Kain LinkedInistä, mutta myös Twitteristä tunnuksella @KaiTarkka.