Meistä


Viestintäpalvelu Taika on asiakkaitaan kuunteleva ja konstailematon viestintäkumppani.

Arvomme

  1. kuunteleminen
  2. kumppanuus ja
  3. konstailemattomuus

näkyvät siksi vahvasti yrityksemme kaikessa toiminnassa.  Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että perehdymme toimintaasi, kuuntelemme tarpeitasi sekä rohkaisemme ja rohkaistumme toiminnastasi. Arvostamme aina sitä, mitä sinä teet ja tavoittelet.

Arvomme näkyvät niin yhteistyössämme kanssasi, mutta myös niissä projekteissa, joissa on mukana verkostokumppaneitamme. Meillä kaikilla on sama lähtökohta tekemisessämme, jotta sinä saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Keitä olemme?

Viestinnäntekijä Tia Härkönen

Viestintäpalvelu Taikan toinen osakas ja toimitusjohtaja Tia Härkönen on toiminut viestinnän ja markkinoinnin parissa koko työuransa niin toimittajana, viestinnän asiantuntijana, tiedottajana kuin viestintä- ja markkinointipäällikkönä. Kokemusta on yli 25 vuoden aikana kertynyt monelta toimialalta, kuten rahoituksesta, metsäteollisuudesta, logistiikasta, IT-sektorilta sekä ravintola- ja kiinteistöpalveluista. Myös erilaiset organisaatiot ovat tuttuja valtiotieteen maisterille, joka on työskennellyt niin julkishallinnon, pk-yrityksen, yhdistyksen kuin suurten globaalien yritysten palveluksessa. Yksi isompi tapahtumakin kuuluu Tian ansioluetteloon. Hän vastasi elokuussa 2021 järjestetyn Kaivopuiston lentonäytöksen eli tuttavallisesti Kaivari21-tapahtuman viestinnästä. Kurkkaa Tian taustoja vaikkapa LinkedInissä tai tule tutuksi Twitterissä @TiaHarkonen.

Viestintämuotoilija Kai Tarkka

Taikan osakas ja hallituksen puheenjohtaja Kai Tarkka on kokenut viestinnän ja markkinoinnin osaaja, joka on työskennellyt muun muassa viestintäpäällikkönä, päätoimittajana, kouluttajana ja valmentajana. Sisältöjen tekeminen ja toimitustyö ovat Kaille tuttuja monesta eri näkökulmasta, joten hän hallitsee suvereenisti sekä sisältömarkkinoinnin että journalismin kiemurat. Mediasuhteissa on välttämätöntä mediamaailman hyvä tuntemus. Niinpä Kai seuraa mediamaailmaa jatkuvasti lähes kaikkien mahdollisten kanavien kautta. Kai on myös osaava julkaisutoimittaja ja viimeksi toimittanut mainion “Hissitarkastajan muistelmat” -kirjan Kiwa Inspectan tilauksesta.

Löydät Kain LinkedInistä, mutta myös Twitteristä tunnuksella @KaiTarkka.