Referenssit

Viestintäpalvelu Taikan palveluja hyödyntävät hyvin erityyppiset ja -kokoiset organisaatiot monilta toimialoilta. Olemme sekä vakituisten asiakkaidemme että lyhyempää viestintäapua tarvitsevien organisaatioiden tukena. Johdamme yhdessä asiakkaidemme kanssa viestintä- ja markkinointiprojektit maaliin saakka.

Monien kumppaniemme kanssa on yhteistyö alkanut yksittäisestä tapaamisesta, artikkelista, koulutuksesta tai valmennuksesta. Siitä on käynnistynyt yhteinen tarina, joka on johtanut usein tiiviiseenkin yhteistyöhön. Asiakkaidemme joukossa on myös niitä, jotka ovat päässeet avullamme itsenäisesti viestinnässään ja markkinoinnissaan eteenpäin. Olemme sparranneet heitä ensimmäisissä askelissa ja siirtyneet sivuun, kun asiat ovat alkaneet sujua.

Finavia

Finavia on suomalaisten hyvin tuntema lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Taika auttaa Finaviaa sujuvassa viestinnässä ja tuottaa kuukausittain muun muassa Finavian suomenkielisen uutiskirjeen sekä Helsinki Airport Newsletterin. Tarvittaessa teemme myös Extra-kirjeitä, kuten 1.12.2021 avautuneen terminaali 2:n laajennuksen uutiskirjeet.

Instrumentariumin Tiedesäätiö sr

Instrufoundation edistää ja tukee maamme lääketieteen sekä teknisten ja luonnontieteiden laitteisiin ja menetelmiin liittyvää tutkimustyötä sekä näiden alojen taloustieteellistä tutkimusta. Taika auttaa säätiötä vuonna 2022 apurahojen saajien julkistuksessa ja loppukeväästä avautuvan apurahakierroksen viestinnässä tuottaen muun muassa mediatiedotteet ja verkkosivuille artikkeleita. Lisäksi Taika hallinnoi säätiön Twitter-tiliä.

Kivifaktaa.fi

Kivifaktaa on ääni hyvälle rakentamiselle edustaen erityisesti kiviainespohjaista rakentamista, kuten tiiltä, betonia ja harkkoja. Taika on toiminut kivifaktaa.fi:n sisällöntuotannon kumppanina vuodesta 2018. Vastaamme www-sivuston ajantasaisuudesta, kirjoitamme uutisia & artikkeleita sekä blogitekstejä, tuotamme kampanjasisältöjä sekä hallinnoimme Twitter- ja LinkedIn-tilejä ja suunnittelemme vuositasolla kiviviestinnän sisältöjä yhdessä asiakkaamme kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

Kiwa

Kiwa on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys. Olemme tuottaneet Kiwalle vuodesta 2018 lähtien runsaasti artikkeleita, asiakastarinoita, verkkosivujen sisältöjä, somesisältöjä sekä somekoulutuksia. Vaihtelua tekemiseen on tuonut myös livetwiittaaminen Kiwan asiakaspäiviltä. Ja löytyyhän tekemisen listalta yksi kokonainen kirjakin.

Vitec ALMA Oy

Vitec ALMA on tietojärjestelmätoimittaja, jonka kanssa olemme aloittaneet yhteistyön aikoinaan alma.fi-sivuston uudistuksella ja sisällöntuotannolla. Olemme toteuttaneet ALMAlle asiakastarinoita verkkoon ja esitteisiin, yritysesityksiä, tiedotteita, roll-uppeja, videoita ja oppaita sekä teemme uutiskirjesisällöt. Olemme myös sparranneet ja auttaneet ALMAa messuviestinnässä ja tehneet tapahtumakutsuja.  ALMAn LinkedIn-läsnäolossa ja sisällöntuotannossa olemme vahvasti mukana. Vitec ALMA hyödyntää Taika-yhteistyötä erikseen sovitun kuukausipalvelupaketin mukaisesti.

Kysy ihmeessä lisää referensseistämme laittamalla sähköpostia osoitteella info@viestintapalvelu.fi.

  • Halutessasi annamme myös asiakkaidemme yhteyshenkilön tiedot, sillä uskomme vahvasti suosittelun voimaan. Ja kukapa kertoisi parhaiten tavoistamme, työstämme ja sen tuloksista kuin asiakkaamme.