Referenssit

Viestintäpalvelu Taikan palveluja hyödyntää hyvin erityyppisiä ja -kokoisia organisaatioita. Olemme niin vakituisten asiakkaidemme kuin tilapäisestikin viestintäapua tarvitsevien tukena tai johdamme projektia – jotta asiat saadaan maaliin.

Monen kanssa yhteistyömme on alkanut yksittäisestä casesta, mutta jatkunut sarjana uusia yhteisiä tarinoita. Paljon joukossa on myös niitä, jotka ovat päässeet avullamme itse eteenpäin – olemme sparraanneet ja rohkaisseet ensimmäisissä askelissa.

Ohessa pari esimerkkiä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

ALMA Consulting Oy

ALMA-kumppanuus on aloitettu aikoinaan alma.fi-sivuston uudistuksella ja sisällöntuotannolla. Sen jälkeen olemme toteuttaneet ALMAlle asiakastarinoita verkkoon ja esitteisiin, seminaaripostereita, yritysesityksiä, tiedotteita sekä sparranneet ja auttaneet messuviestinnässä sekä tapahtumakutsuissa. Keväällä 2016 koordinoimme ALMAlle yrityksen 30-vuotista taivalta ja teknisen tiedonhallinnan osaamista kuvaavan yritysvideon. Vuoden 2017 lopulla koordinoimme ja käsikirjoitimme myyntivideon. Myös ALMAn LinkedIn-läsnäolo on alkanut opastuksellamme.

Messua Oy

Messua hyödyntää osaamistamme monipuolisen kokonaisvaltaisesti. Olemme intohimoisesti mukana kehittämässä Messuan viestintää ja markkinointia. Tähän kuuluvat niin mediasuhteet, markkinointiviestintä, sosiaalisen median kiemurat kuin brändityö. Arjen positiivisessa sykkeessä luomme sisältöä messua.fi-verkkosivuille ja hallinnoimme Messuan someläsnäoloa Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä Instagramissa. Autamme tiedotteiden laadinnassa, yritysuutiskirjeen kokoamisessa ja myyjien asiakasviestien muotoilussa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme. Halutessasi annamme myös asiakkaidemme yhteyshenkilön tiedot, sillä uskomme vahvasti suosittelun voimaan. Ja kukapa kertoisi parhaiten tavoistamme, työstämme ja sen tuloksista kuin asiakkaamme.