Referenssit

Viestintäpalvelu Taikan palveluja hyödyntävät hyvin erityyppiset ja -kokoiset organisaatiot monilta toimialoilta. Olemme sekä vakituisten asiakkaidemme että lyhyempää viestintäapua tarvitsevien organisaatioiden tukena. Johdamme yhdessä asiakkaidemme kanssa viestintä- ja markkinointiprojektit maaliin saakka.

Monien kumppaniemme kanssa on yhteistyö alkanut yksittäisestä tapaamisesta, artikkelista, koulutuksesta tai valmennuksesta. Siitä on käynnistynyt yhteinen tarina, joka on johtanut usein hyvin syvään yhteistyöhön. Asiakkaidemme joukossa on myös niitä, jotka ovat päässeet avullamme itsenäisesti viestinnässään ja markkinoinnissaan eteenpäin. Olemme sparranneet heitä ensimmäisissä askelissa ja siirtyneet sivuun, kun asiat ovat alkaneet sujua.

Ohessa muutama esimerkki yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa:

ALMA Consulting Oy

ALMA Consulting Oy on tietojärjestelmätoimittaja, jonka kanssa olemme aloittaneet yhteistyön aikoinaan alma.fi-sivuston uudistuksella ja sisällöntuotannolla. Olemme toteuttaneet ALMAlle asiakastarinoita verkkoon ja esitteisiin, seminaaripostereita, yritysesityksiä, tiedotteita, roll-uppeja, videoita ja oppaita. Olemme myös sparranneet ja auttaneet ALMAa heidän messuviestinnässään sekä tapahtumakutsuissaan. ALMAn LinkedIn-läsnäolossa ja sisällöntuotannossa olemme vahvasti mukana.

IFS Finland Oy

IFS kehittää ja toimittaa liiketoimintajärjestelmiä asiakkailleen maailmanlaajuisesti. IFS Finland Oy:lle olemme tuottaneet asiakastarinoita sekä konsultoineet heitä viestinnän suunnittelussa. Mediaviestinnässä olemme muun muassa toimittaneet ja jakaneet heidän tiedotteitaan.

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys. Olemme tuottaneet Kiwa Inspectalle vuodesta 2018 lähtien runsaasti artikkeleita, asiakastarinoita, verkkosivujen sisältöjä, somesisältöjä sekä somekoulutuksia.

Kivifaktaa.fi

Kivifaktaa on Rakennusteollisuus ry:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka tarjoaa lukijoilleen ajankohtaista asiaa kivirakentamisesta sekä puheenvuoroja suomalaisen kivirakentamisen puolesta. Olemme vastanneet syksystä 2018 lähtien omalta osaltamme palvelun sisällöntuotannosta ja suunnittelusta. Viestintäpalvelu Taika tuottaa myös palvelulle Twitter-sisältöjä sekä vastaa palvelun uutiskirjeen säännöllisestä toimittamisesta.

Messua Oy

Messua on hyödyntänyt osaamistamme monella tavalla. Tähän kuuluvat niin mediasuhteet, markkinointiviestintä, sosiaalisen median kiemurat kuin brändityö. Arjen positiivisessa sykkeessä olemme tuottaneet sisältöä messua.fi-verkkosivuille ja hallinnoineet Messuan someläsnäoloa Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Olemme auttaneet niin tiedotteiden laadinnassa, yritysuutiskirjeen kokoamisessa kuin myyjien asiakasviestien muotoilussa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää referensseistämme. Halutessasi annamme myös asiakkaidemme yhteyshenkilön tiedot, sillä uskomme vahvasti suosittelun voimaan. Ja kukapa kertoisi parhaiten tavoistamme, työstämme ja sen tuloksista kuin asiakkaamme.