Kategoria: Viestintäkoulutus

 • Joko teit LinkedIn-profiilisi uudenvuodenhuollon?

  Uuden vuoden alkaminen näkyy selvästi LinkedInissä. Monella on vaihtunut työpaikka, tai tutuille verkostossani on tapahtunut muita uusia asioita elämän- ja urapolulla. Tietoja päivittäessä on hyvä katsoa koko profiiliaan uusin silmin.

  Lue li

 • Viestijä, iskikö kriisi – mitä sanoo kriisiviestinnän suunnitelmanne?

  Kriisiviestinnässä on tärkeää olla nopea. Muista kuitenkin maltti, jotta pääviestit tilanteesta eivät synnytä uusia ongelmia. Muista myös huomioida erilaiset kohderyhmät; kriisiviestintää ei tehdä mediaa varten.

  Lue li

 • Kesätekemistä: Koska viimeksi tarkistit LinkedIn-profiilisi?

  Tapasitko uuden ihmisen työkuvioissa tai -tapahtumassa vai oletko aikeissa ottaa johonkin ennestään itsellesi vieraaseen henkilöön yhteyttä tapaamista koskien? Aika moni meistä laittaa tuon ihmisen nimen tai yrityksen hakukoneeseen tai näpyttelee sen suoraan LinkedInin hakukenttään. Myös sinun tietojasi etsitään taajaan – usko pois.

  Lue li

 • Messut tiedossa – muista hyödyntää #some

  Ihanaa, messut ja tapahtumat pyörivät taas. Itse innostuin viime viikolla Helsingin Kirjamessuista. Mikäli oma organisaationne on mukana messuilla näytteilleasettajana, muistathan hyödyntää sosiaalisen median tarjoamat mahdollisuudet viestinnässä.

  Lue li

 • Uskalla pyytää apua somen käyttöön

  ”Tyhmä ei ole se, joka joka pyytää liikaa, vaan se, joka maksaa.” Sosiaalisen median käytössä vanha sananlasku taipuisi ehkä niin, että ”Tyhmä ei ole se, joka pyytää apua, vaan se joka kärsii osaamattomana yksin.”

  Lue li

 • Asiantuntija ja ammattilainen, LinkedIn on sinua varten

  Tittelisi on toimitusjohtaja ja yrityksesi osaamisala saavutettavuus ja esteettömyys. Tai teet myyntiä ja brändäystä, johdat isoa tiimiä, käyt pitämässä paljon asiantuntijaluentoja ja puheenvuoroja. Profiiliasi ei kuitenkaan löydy LinkedInissä. Mitä tästä pitäisi ajatella?

  Lue li

 • Esimerkkitiedote – näin sen teet käytännössä

  Meiltä pyydetään säännöllisesti apua tiedotteiden tekemiseen. Autamme mielellämme, mutta kokosimme myös mallipohjan DIY-tekijöille. Kopioi tästä toimivan tiedotteen rakenne itsellesi, ole hyvä!

  Lue li